Outlaws kreative køkken

I går var jeg på restaurant. En fin en af slagsen. Det var egentlig ikke min mening at spise ude, men både Maskinmesteren og jeg fik nok af at høre ungerne sidde ved hver sin computer og skændes om noget i Minecraft.

Så blev stikket til computerne trukket, og vi dømte “find på noget andet at lave”.

Det er her, at det som regel bliver sjovt. For hvis ikke de bare sætter sig op og surmuler på værelserne, så begynder de som regel at lege. I går etablerede de et par restauranter, og inviterede deres farmor og jeg til at komme og spise og anmelde. 

Menukortet bød på både velkendte og mere eksperimenterende retter. Så jeg bestilte frø i gelé med grønt til forret og en god saugvinon blanc dertil.

Frø i gele

Til hovedret tog jeg blæksprutte med østrigske orme og grønt.

blæksprutte med grønt

Alt sammen delikat og med udsøgt betjening. Jeg kan anbefale den restaurant til hver en tid, hvis ungerne ikke kan enes om at spille computer.

Jeg gav fem stjerner.

4 tanker om “Outlaws kreative køkken

  1. Tina

    Hehe. I sidste uge gik jeg i torvehallerne med min 4 årige for at se hvad hun egentligt ville købe hvis hun selv skulle købe ind. Vi kom hjem med en blækspruttearm og en levende krabbe hun meget bestemt havde udvalgt. Så lavede vi dem og spiste med citron som hun og elsker. Og jordbær til dessert.

    Svar
    1. maiasejersen Indlæggets forfatter

      Fantastisk. Jeg var slet ikke klar over, at man kan købe en enkelt blækspruttearm… Respekt for din datters præferencer. Hun bliver en stor gourmet med en så frygtløs tilgang til mad 🙂

      Svar
      1. Tina

        Jeg var også lidt stolt. Hun ville have hele den store blæksprutte men den kostede 450 kr. Så kunne man få en arm for 60 🙂

Skriv en kommentar