Houdini-høne flygtet fra Outlaw

Vi bringer en efterlysning. Brun hønnike er stukket af fra Fort Knox!

Ungerne havde lovet at hjælpe med at “putte høns” her til aften. Vi forventede ikke, at nye 18 hønniker selv kunne finde ud af at sætte sig op på pindene i hønsehuset her til aften. Og ganske rigtigt: Da vi gik ud i hønsehuset efter mørkets frembrud lå de overalt! Oven på redekasserne, på jorden, ude i hønsegården, i voileren – über alles. Vi tog dem en efter en. Bar dem ind og satte dem op på siddepindene i huset.

Maskinmesteren har brugt rigtig mange timer på at hegne haven forsvarligt ind i 180-200 cm højde, hvilket nok burde kunne holde sådan nogle gumpetunge madammer inde på matriklen. Troede vi.

Lige indtil Nikoline pegede op på hegnet og sagde: “Mor, der sidder en høne, helt deroppe”. Og ganske rigtigt. På det rockerborgslignende hegn indtil naboen i 2 meters højde, sad en brun høne og slumrede. Og der slumrede hun egentlig godt, hvis ikke det var fordi, det var begyndt at lyne og tordne, og vi fornemmede regnen rykke nærmere. Jeg fik hevet konen ned, og talte sammen i hønsehuset: 17-18-19…19? 19! Arrrghh. En høne nede.

Nu står nabohuset jo tomt, så vi sneg os ind i deres have med pandelamper på. Godt Politiet ikke kommer forbi så ofte. Og vi ledte højt som lavt. Intet spor efter afstikkeren.

Da jeg fortalte Tomas, hvordan frøken Provo havde siddet med sin befjerede gump hængende ud over hegnet, og hvordan vi var en høne nede, blev han helt sort. Han kunne ikke se sig ud af at skulle lave mere hegn. Og det behøver han formodentlig heller ikke. For i morgen går jeg derud med en stor saks. Og så er der altså nogen koner, der skal stækkes!

høne

Wanted: Preferbly alive

Min eneste trøst er, at frøken Houdini bliver gennemblødt lige nu. Det står ned i stænger i Outlaw – og de øvrige 19 damer sidder varmt og tørt og slumrer i hønsehuset.

En tanke om “Houdini-høne flygtet fra Outlaw

  1. Pingback: En høne på skulderen er bedre… | Ordgylle fra Outlaw

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s