Anerkendende mandehørm søges

Hvor kan man bestille en rockerklub, der uddeler krammere, håndbajere og maskulin opbakning til mænd, der har lidt et knæk?

Det går ikke ret godt for maskinmesterens maskulinitet i øjeblikket. Til daglig kører han rundt i sin store Ford Transit og reparerer målere for primært renseanlæg, mejerier og vandværker. Det har han det godt med. Men forleden døde Transitten for ham midt i et vejkryds, og den måtte på en tur på værksted. Nu lever han jo af at køre rundt til sine kunder, så værkstedet gav ham en lånebil:

Fiat 500

Det var hjerteskærende at se på. Og ret svært at lade være med at fnise, når han krøllede sine knap to meter sammen for at mase sig ind i bilen. Det værste var hans ludende holdning, når han kom hjem fra arbejde og fortalte om alle de ”sjove” bemærkninger de store, tatoverede, kronragede smede havde kunnet finde på, da de så ham komme futtende i en Fiat 500. ”Hva’ fa’en, har du nappet konens bil?”, ”Hæh – har du fået skildpadde?”, ”Arj, hvor smart – en værktøjskasse med hjul”, ”Du nåede det ikke, Askepot. Kareten er sgu’ blevet til et græskar”.

Så er der problemet med manglende plads i bagagerummet. Når man nu er vant til bare at kaste det, man skal bruge, ind bag i transitten, så er det ikke ret sjovt at være tvunget til at starte dagen med at udvælge, om man skal have vinkelsliberen eller multimeteret med.

Hos enkelte kunder valgte han at parkere et stykke fra hovedindgangen, så ingen så hans køretøj. Så måtte han gå hele vejen ind på anlægget med den smule værktøj, han havde med. Heldigvis var de andre på værkerne flinke til at låne ham lidt grej, når han manglede.

Nu kommer en ulykke som bekendt sjældent alene. Min egen bil måtte også værksted i denne uge, så onsdag var Tomas nødt til at hente mig på arbejde. Jeg stod i receptionen til aftalt tid og ventede. Længe syntes jeg. Indtil det slog mig, at måske holdt han allerede derude – bag ved en af blomsterkummerne eller buskene.

Find Fiatten

Find Fiatten

Jeg har sgu’ lidt ondt af ham. Når han i næste uge får Transitten tilbage, så har den fortjent sit helt eget blog-indlæg. Den er nemlig meget mere end en bil. Den er en mandehule/mandebule. Og den er stærkt savnet i øjeblikket.

Hvis du møder Tomas derude, så giv ham lige en krammer, stik ham en håndbajer, sig du forstår ham og tag ham med ud og sparke dæk, pisse over kors, rode med nogle maskiner, eller hvad I mænd nu gør, når I hænger ud. Og for Guds skyld – lad være med at snakke om Fiatten.

En tanke om “Anerkendende mandehørm søges

  1. Pingback: Kødfest i mandehimlen | Ordgylle fra Outlaw

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s